ГоловнаНовини ЖКГАзарову «занедбане» житлово-комунальне господарство нагадує «латану-перелатану свитку»

Азарову «занедбане» житлово-комунальне господарство нагадує «латану-перелатану свитку»

Уряд вважає реалізацію житлово-комунальної реформи «справою честі» та розраховує на підтримку з боку місцевих громад, органів самоорганізації населення.Про це Прем’єр-міністр України Микола Азаров  заявив сьогодні на розширеному засіданні уряду, передає кореспондент «України Комунальної». «Якість і

Уряд вважає реалізацію житлово-комунальної реформи «справою честі» та розраховує на підтримку з боку місцевих громад, органів самоорганізації населення.
Про це Прем’єр-міністр України Микола Азаров  заявив сьогодні на розширеному засіданні уряду, передає кореспондент «України Комунальної».
«Якість і вартість житлово-комунальних послуг - це один з ключових моментів, які визначають якість життя людей. Це одна з соціальних гарантій, за які відповідає влада. Ми це ніколи не забуваємо… Треба усвідомити, що реформа, яка зачіпає інтереси кожного споживача комунальних послуг – серйозний тест як для державної влади, так і для місцевого самоврядування», - сказав він.
Микола Азаров зазначив, що без модернізації житлово-комунального господарства повноцінна модернізація країни просто неможлива.
«Цілковито погоджуюсь з Президентом: житлово-комунальне господарство країни потребує кардинальних реформ. Уряд має прийняти на себе відповідальність за зволікання, яке сталося», - зазначив очільник Кабміну.
За словами М. Азарова, житлово-комунальна галузь на сьогодні - чи не найбільш занедбана в державі. «Котельні, теплові мережі, водогони, каналізація, ліфти тощо відпрацювали всі можливі ресурси і нагадують латану-перелатану свитку», - сказав він.
Голова уряду також поінформував, що на сьогодні врегулювання проблеми тарифів – лише одна із складових комплексного реформування житлово-комунальної сфери України.

 
Коментарі (0)