ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГБагатодітним сім'ям у Києві забезпечать допомогу

Багатодітним сім'ям у Києві забезпечать допомогу

У Києві запускають пілотний соціальний проект "Україна – велика сім'я", спрямований на допомогу багатодітним сім'ям, які постраждали від російської агресії

 

У Києві запускають пілотний соціальний проект "Україна – велика сім'я", спрямований на допомогу багатодітним сім'ям, які постраждали від російської агресії.

Депутат Київради Григорій Маленко повідомив, що багатодітні сім'ї отримають допомогу від спонсорів із США та інших країн світу. За допомогою проекту "Україна – велика сім'я", який запускають спільно з фондом "Дарничани", такі сім'ї зв'яжуть зі спонсорами, які пожертвують гроші безпосередньо на їхні банківські рахунки. Зараз починається збір заявок для пілотного запуску і формується перша черга сімей, які потребують фінансової підтримки. Звертатися можна до особистих повідомлень на сторінці фонду або безпосередньо до Маленка. Депутат наголосив, що команда проекту не може гарантувати отримання допомоги для кожного заявника. Однак намагатиметься зробити все можливе, щоб якомога більше сімей отримали необхідну підтримку.

 

 

 
Коментарі (0)