ГоловнаНовини ЖКГТранспортБальчун: Залізничні квитки поки не подорожчають

Бальчун: Залізничні квитки поки не подорожчають

Голова правління ПАТ "Укрзалізниця" Войцех Бальчун запевнив, що найближчим часом не планується підвищувати вартість квитків для пасажирів української залізниці.

 

Про це він заявив, відповідаючи на питання журналістів, передає Цензор.НЕТ з посиланням на Укрінформ.

"Чи не плануємо. Я постійно повторюю, що це елемент нашої публічної місії", - зазначив Бальчун у відповідь на питання, чи буде найближчим часом зростати вартість пасажирських перевезень на залізниці.

Водночас він зауважив, що ціни квитків на поїзди міжнародного сполучення сьогодні є досить доступними, щоб популяризувати залізницю серед громадян для подорожей за кордон.

"Як ви бачите, наша цінова політика по запуску нових міжнародних сполучень - це абсолютно, можна сказати, акційна політика: ми популяризуємо" Укрзалізницю "як засіб пересування в зарубіжні країни", - додав Бальчун.

Разом з тим, Бальчун готується до звіту перед урядом, однак конкретної дати поки немає.

"За контрактом. Як заявив пан Прем'єр, ми готуємося до звіту на Кабміні, Кабмін це оцінить і в залежності від результатів оцінки буде вирішуватися питання", - відповів Бальчун на питання, коли відбудеться його до звіту в уряді, після чого має бути прийняте рішення про продовження або НЕ продовження контракту з ним.

Глава "Укрзалізниці" уточнив, що поки немає точної дати такого звіту, але, за даними його помічників, Мінекономрозвитку доручив підготувати його протягом найближчих тижнів.

Разом з тим Бальчун зауважив, що вже звітує щодня на своїй сторінці в Facebook, щоб проінформувати громадськість, чого вдалося досягти, а чого - ні.

"Я працюю кожен день, інтенсивно працюю", - запевнив глава "Укрзалізниці".

 

 
Коментарі (0)