ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЯкі ювелірні вироби будуть модними у 2020 році

Які ювелірні вироби будуть модними у 2020 році

Ювелірна мода — дама примхлива, тому прикраси в новому сезоні рекомендуємо шукати усвідомлено. Дизайнери в цьому році звертають увагу дівчат до природи та індивідуальності

Ювелірна мода — дама примхлива, тому прикраси в новому сезоні рекомендуємо шукати усвідомлено. Дизайнери в цьому році звертають увагу дівчат до природи та індивідуальності. На показах моди представлені аксесуари з дорогоцінними каменями в яскравих дизайнах. Купити ювелірні вироби в Україні наші читачі можуть за посиланням. Це сайт магазина в інтернеті ювелірних виробів за останніми трендами моди. У цій статті ми розповімо про головні новинки з дизайнерських показів.

Напівкоштовні камені

 

Любов до природи в цьому сезоні зведена в абсолют, тому всі прикраси з напівдорогоцінного каміння стануть модним акцентом образу. Якщо не знаєте, який мінерал шукати, можете подивитися на кольоротип шкіри або навіть астромінералогію. Наприклад, стрільцям підійде ніжно-блакитний топаз, який також красиво виглядає на дівчатах з блакитними очима. Блондинкам рекомендують перламутр, рожевий кварц, аметист. Шатенки та дівчата з карими очима сміливо можуть одягти кращі ювелірні вироби з раухтопазом, цитрином, чорним діамантом. Для власниць зелених очей можна подивитися аксесуари з берилом, зеленим кварцом або агатом. Якщо шукайте на подарунок ювелірний виріб мамі, тещі або свекрухи будь-який аксесуар в срібній оправі з бурштином буде доречним.

 

Срібна підвіска з сапфіром і фіанітами

 

Кільця або обручі

 

Сережки конго не покидають модного олімпу вже третій сезон. Мініатюрні моделі та зовсім стали класикою. Однак, дизайнери пропонують придивитися до модних виробів середнього і великого розміру. Не має принципового значення, де купити ювелірні вироби, важливо як вони будуть виглядати. Великі обручі не рекомендуються дівчатам з круглою формою обличчя. Виріб додатково округлить форму обличчя, тому краще подивитися мініатюрні аксесуари або відмовитися від ідеї конго на користь підвісок. Зате власницям овальної, квадратної, трикутної та інших форм особи аксесуар може додати чарівності до вечірнього образу. Великі кільця — атрибут вечірнього заходу, тому до міського стилю їх потрібно надягати акуратно.

Куля або сфера

У формі сфери можна ювелірні вироби замовити або подивитися каталог вище. Там є велика колекція нових аксесуарів у формі сфери. Дизайнери не обмежують ювелірний пошук, тому можете подивитися сережки, підвіски, браслети, кільця. Однак, врахуйте що підвіски на ланцюжку або підвіски повинні бути середнього або маленького розміру. Особливо, якщо ланцюжок знайшли тонку, а не об'ємну.

 

Золота каблучка з гранатом і фіанітами

 

Браслет на ногу

Золотий браслет на ногу

У новому сезоні сталося ще одне переосмислення. Браслет на ногу, який відомий нам зі східних культур, знову увійшов в моду. Браслет Жаді був популярний у 2000 з виходом серіалу "Клон". Дизайнери ж часто вводять у свої колекції етнічні орнаменти. У минулому сезоні багато модельєрів пропонували африканські мотиви, а в цьому зробили акцент на східній. Браслет на щиколотку носять з літніми нарядами, сандалями, босоніжками. Навесні можете носити з міським стилем, але під укорочені класичні джинси та туфлі на шпильці. Аксесуар додасть зухвалості в образ, а вам — чарівності.

 
 
Коментарі (0)