ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаБез гарячої води та опалення в Києві залишаються 320 споживачів

Без гарячої води та опалення в Києві залишаються 320 споживачів

Станом на сьогодні у Києві внаслідок пошкоджень та планових ремонтів тепломереж тимчасово без опалення і гарячого водопостачання залишаються 320 споживачів

Станом на сьогодні у Києві внаслідок пошкоджень та планових ремонтів тепломереж тимчасово без опалення і гарячого водопостачання залишаються 320 споживачів. 

Про це повідомили у прес-службі «Київенерго».

Зокрема, минулої доби, 16 жовтня, було усунуто 182 пошкодження і відновлено опалення та гаряче водопостачання 915 споживачам.

Протягом дня планується підключити 607 споживачів.

Загалом по Києву 299 споживачів відключено від опалення та гарячої води через аварійні роботи. Найбільше — в Оболонському районі (104 споживачі). Планові роботи тривають в Оболонському районі (14 споживачів), Печерському (1), Святошинському (3) та Шевченківському (3).

Як повідомлялося раніше, станом на 17 жовтня у столиці до опалення вже підключено 79,3% житлових будинків.

 

 
Коментарі (2)
Коля Пухов
17 Жовтня 2016 p. 21:09
Вулиці й зупинки перейменували, пам"ятники позносили, але від того якість комунальних послуг не покращилась, а тільки погіршилась. Та у брежнєвські часи за такого холоду вже б давно включили опалення... ------------------------------------------------------------------------------Причому , за один день, без показухи та безкінечних повідомлень висопосадовців про готовність включити опалення.
Коля Пухов
17 Жовтня 2016 p. 22:39
Сместились акценты: тогда был главным товар, а теперь -- упаковка. Тогда в случае аварии в доме можна было быстро вызвать аварийную бригаду, а теперь не соединяют сразу с диспетчером, а пока слушаешь автоответчик колл-центра аварийной службы, авария , как минимум, наносит убытки...