ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаБез електроенергії залишається 429 населених пунктів

Без електроенергії залишається 429 населених пунктів

Станом на 17 листопада – через бойові дії та з інших причин – без електроенергії залишається 429 населених пунктів по всій території України

 

Станом на 17 листопада – через бойові дії та з інших причин – без електроенергії залишається 429 населених пунктів по всій території України.

Зокрема, через ворожі обстріли є пошкодження в мережах обленерго в Дніпропетровській, Донецькій, Харківській, Херсонській областях. Аварійно-відновлювальні роботи проводяться в залежності від ситуації з безпекою та з дозволу військових.

З технічних причин є знеструмлені споживачі у Дніпропетровській, Запорізькій, Сумській областях.

Вчора, 16 листопада, середньодобова температура знизилась на 2,4°C (5,4 проти 7,8°C). Вечірній максимум споживання електроенергії був на 1% вищим, ніж у середу 15 листопада.

Станом на сьогодні електроенергії, виробленої українськими електростанціями, достатньо для забезпечення потреб всіх побутових та юридичних споживачів.

В “Укренерго” не бачать підстав для обмежень в енергосистемі, якщо не буде нових обстрілів. Ліміти споживання не запроваджувались.

Експорт здійснюється до Словаччини, Румунії та Молдови в нічні години (добовий мінімум споживання) загальним обсягом 1 474 МВт·год, з максимальною потужністю в окремі години до 315 МВт.

Сьогодні імпорт електроенергії здійснюється здебільшого в денні години зі Словаччини, Румунії та Молдови. Загальний обсяг 1 641 МВт·год, з максимальною потужністю в окремі години до 303 МВт.

 

 

 
Коментарі (0)