ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЯк вигідно взяти кредит в банку на авто

Як вигідно взяти кредит в банку на авто

Купівля машини - відповідальний крок. І основний аспект цієї відповідальності полягає в тому, що придбання автомобіля - вельми витратна річ

Купівля машини - відповідальний крок. І основний аспект цієї відповідальності полягає в тому, що придбання автомобіля - вельми витратна річ. Зрозуміло, що якщо доходи покупця досить солідні, він може собі дозволити міняти машини щороку. Більшості ж українців така розкіш недоступна.

Багато громадян роками збирають гроші, щоб завести собі довгоочікуваного чотириколісного друга. Однак не менше людей вважають за краще купити автомобіль в кредит, згодом розплачуючись за нього щомісяця невеликими сумами. Розглянемо особливості такої альтернативи.

Проблеми автокредитування

Автокредитування - категорія позик, призначених для придбання саме автомобілів (подібно до того, як іпотека має відношення до покупки нерухомості). Іншими словами, мова йде про цільовий кредит, який призначений для укладення конкретної угоди.

У таких позик є кілька явних недоліків:

  • Доступність засобів для придбання тільки нових машин.
  • Необхідність обов'язкового страхування майна.
  • Участь кредитора у виборі/схвалення автомобіля.

Видаючи позику, кредитні експерти намагаються мінімізувати ризик її неповернення. Вони спочатку страхують себе, продумуючи варіант відшкодування можливих збитків. Якщо позичальник раптом перестане платити, банк просто відсудить у нього машину. Це - одна з головних причин, чому в рамках автокредитування гроші видаються для придбання тільки нових автомобілів.

При покупці машина обов'язково страхується. Знову ж, таким чином фахівці банківської установи захищають автомобіль від неприємностей. Нарешті, кредитні експерти стежать за тим, щоб майно було ліквідним. Якщо, при гіршому розкладі, його доведеться відсудити, то потрібно заздалегідь подбати про те, щоб авто можна було легко продати. Ось чому вибір клієнта вимагає обов'язково схвалення фахівців банку, де оформляється позика.

Резюмуючи вищеописане, можна зробити висновок, що автокредитування - далеко не самий зручний спосіб для придбання машини. Доводиться розглядати тільки «ходові» моделі, отримувати схвалення кредитних експертів. Щоб уникнути подібних неприємностей, багато громадян вибирають альтернативний варіант і беруть нецільові позики.

Споживча позика - вдале рішення для покупки машини!

Оформляючи нецільовий кредит без довідки про доходи, клієнт отримує більшу свободу дій, ніж в разі автокредитування:

  • Він може витрачати гроші на будь-які потреби, не інформуючи про це фахівців фінустанови.
  • Придбаний автомобіль не стає автоматично заставою за кредитним договором.
  • Вибір бажаної моделі машини, параметри її страхування - особиста справа позичальника.

Зрозуміло, що для покупки авто потрібно досить великий споживчий кредит. Але далеко не всі банки можуть похвалитися видачею великих позик. Ви вже обрали чотириколісного друга і залишилося тільки знайти гроші? Тоді оформляйте позику в Банку Кредит Дніпро в сумі від 3 000 до 500 000 гривень!

 

 
Коментарі (0)