ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГБюджет Львівщини перекроюють під енергозбереження

Бюджет Львівщини перекроюють під енергозбереження

На Львівщині номіновано 16 проектів на отримання субвенції обласного бюджету, спрямованих на здійснення заходів з енергоощадності в рамках Програми енергозбереження

На Львівщині номіновано 16 проектів на отримання субвенції обласного бюджету, спрямованих на здійснення заходів з енергоощадності в рамках Програми енергозбереження для бюджетної сфери на 2010-2015 роки.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Як зазначено у повідомленні, 3 серпня у Львівській ОДА відбулось  засідання конкурсної ради. Номінантами на отримання співфінансування  стали 16 проектів, які передбачають здійснення енергоощадних заходів. Загальна вартість проектів-номінантів становить 1,85 млн грн, зокрема з обласного бюджету виділено 700 тис. грн.

Загалом на конкурс було подано 63 проекти на загальну суму близько 7 млн  грн, з потребою фінансування з обласного бюджету 2,7 млн грн. При формуванні заходів зазначеної програми обласною державною адміністрацією була подана пропозиція профінансувати конкурс мікропроектів на суму 2,5 млн грн, що дозволило б в залучити близько 7 млн грн на заходи з енергозбереження в бюджетній сфері та збільшити ефективність зазначеної програми, але дана пропозиція була відхилена бюджетною комісією Львівської обласної ради.

У зв’язку із значним інтересом місцевих громад та вагомим економічним ефектом при перегляді обласного бюджету в жовтні місяці 2012 року, облдержадміністрація буде ініціювати виділення додаткових коштів для фінансування конкурсу мікропроектів у сфері енергозбереження, зазначається у повідомленні. 

 
Коментарі (0)