ГоловнаНовини ЖКГТранспортБлизько 6 тис. тонн снігу вивезли з Києва на вихідних

Близько 6 тис. тонн снігу вивезли з Києва на вихідних

Протягом минулої доби, 15 січня, з вулиць столиці вивезли 5695 тонн снігу.

Про це йдеться у повідомленні УНН з посиланням на прес-службу КМДА.

«Упродовж доби на майданчики для тимчасового накопичення снігу було вивезено 5695 тонн, а з початку осінньо-зимового періоду — понад 63,5 тис. тонн снігу», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 15 січня водіїв та пішоходів закликали бути обережними через ожеледицю у столиці.

Як повідомлялося раніше, «Київавтодор» запустив сервіс, за допомогою якого можна в реальному часі можна відслідковувати переміщення снігоприбиральної техніки.

Інформація на інтерактивну карту передається з допомогою GPS-навігаторів, встановлених на снігоприбиральних машинах.

Нагадаємо, з Києва станом на10 січня, було вивезено 6,1 тисячі тонн снігу. З метою поліпшення екологічної ситуації в столиці та здійснення оперативного вивезення снігу з вулиць і доріг на даний момент обговорюється питання облаштування в Києві стаціонарного снігоплавильного пункту.

Зокрема понад 250 одиниць техніки «Київавтодору» розчищали дороги та вулиці столиці від снігу.

Зокрема, для попередження утворення ожеледиці виконуєвиконується обробка посипальними матеріалами ділянок вулично-дорожньої мережі зі складними умовами, спусків/підйомів, мостів і шляхопроводів.

Які двері встановити в будинку? Найкраще оформити двері на замовлення. Наприклад, до Вашої уваги представлені двері львів купити які можна на сайті http://lispromgrup.com. Заходьте і вибирайте.

 
Коментарі (0)