ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаБлизько мільйона киян залишаються без електропостачання

Близько мільйона киян залишаються без електропостачання

У Києві без світла майже мільйон людей. Енергетики очікують оплати від киян понад 300 млн гривень і це без урахування споживання в листопаді

 

У Києві без світла майже мільйон людей. Енергетики очікують оплати від киян понад 300 млн гривень і це без урахування споживання в листопаді.

Дефіцит потужності в енергосистемі Києва у вівторок знизився. Обсяг обмежень скоротився до 560 МВт із 747 МВт днем ​​раніше, а число відключених клієнтів склало 958,5 тисяч, повідомив гендиректор енергопостачальної компанії YASNO Сергій Коваленко у Facebook 29 листопада.

«Зараз колеги роблять усе можливе, щоб повернутися до стабілізаційних графіків. Кілька годин з ранку енергосистема вкладалася в обмеження. Але їхнє перевищення не стало несподіванкою – обмеження від Укренерго досі значні», – написав він.

Коваленко додав, що поки що всім ще складно плануватися, але компанія вже наближається до стабілізації ситуації та нормальних графіків.

Він знову звернувся до споживачів з проханням поступово включати електроприлади після того, як дають світло. а також своєчасно оплачувати електроенергію.

За даними Коваленка, його компанія очікує оплати від киян понад 300 млн гривень і це без урахування споживання в листопаді.

 

 

 
Коментарі (0)