ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГБлизнюк закриє питання компенсації різниці в тарифах

Близнюк закриє питання компенсації різниці в тарифах

Анатолій Близнюк пообіцяв, що питання компенсації різниці у тарифах за поданими заявками буде повністю закрите на наступному тижні.

Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово- комунального господарства Анатолій Близнюк сказав, що питання компенсації різниці в тарифах буде повністю закрите на наступному тижні. 

Про це сьогодні після селекторонї наради з керівниками регіонів повідомив журналістам міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово- комунального господарства Анатолій Близнюк. 

 «У Мінфіні 2 млрд було, більше 700 млн закрили і на цьому тижні ще буде закрито 300 і на наступному тижні - ще мільярд. І все, більше поданих документів нема»,- відзначив пан Близнюк. 

Нагадаємо, Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово- комунального господарства Анатолій Близнюк пообіцяв, що питання компенсації різниці у тарифах за поданими заявками буде повністю закрите на наступному тижні, у бюджеті залишається ще близько 1,5 млрд грн, які передбачені на надання компенсацій, проте заявок з регіонів більше не надходило.

Джерело - УНН

 
Коментарі (0)