ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїБіля Вінниці вибухає найбільший склад боєприпасів

Біля Вінниці вибухає найбільший склад боєприпасів

26 вересня вночі в Кaлінівці біля Вінниці почaли горіти склaди з боепріпaсaми. Про це в соціaльніх мережaх aктивной пишуть місцеві жителі.
 
 
26 вересня вночі в Кaлінівці біля Вінниці почaли горіти склaди з боепріпaсaми. Про це в соціaльніх мережaх aктивной пишуть місцеві жителі.
 
Вибухи чути в рaйоне стaрого міста, Київської. Дорогу в напрямку Калинівки перекрито.
 

Склад в Калинівці має загальну площу понад 1000 гектарів і забитий боєприпасами різних типів. Сховище відкрите, норми завантаження складу перевищені в кілька разів. 

За повідомленням місцевих жителів вибухи почалося близько 21:00. Спочатку звучали вибухи, тепер видно яскраві спалахи. У місті відключили світло. Люди залишають будинки.  

 

Поліція проводить евакуацію з місця ураження вибухів та здійснює протимародерські заходи це повідомили в прес-службі ГУНП Вінницькій області.

"Зараз поліція забезпечує евакуацію населення, а також забезпечуватиме охорону майна, яке залишать громадяни від мародерів",- сказали у прес-службі.
 
"Підрозділи дснс направлені на підсилення відомчих підрозділів МОУ для гасіння пожежі" - додали в прес-службі ДСНС України
Окрім того вона додала, що евакуація проводиться з калинівки, а також двох прилеглих сіл.
 
 
 
 
 
Зараз траса Вінниця-Житомир-Київ перекрита. Про це повідомили в черговій частині ГосЧС Вінниці. За словами рятувальників, це було зроблено для того, щоб не допустити скупчення автомобілів. 
 
Коментарі (0)