ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2024-2025Більше половини України вже підключено до опалення

Більше половини України вже підключено до опалення

На підключення впливає температурний режим, бо 15 жовтня ще не наступило. Загальний стан підключення по країні дорівнює 55%

На сьогоднішній день до опалення підключено 55% об'єктів. Зокрема, розпочато підключення житлового сектору до опалення у столиці.

Про це заявив віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко під час селекторної наради з питань готовності до осінньо-зимового періоду 2016/17 року.

«Технічний стан готовності – 100%, зараз ми будемо говорити про підключення до тепла житлового сектору, соціального сектору. На підключення впливає температурний режим, бо 15 жовтня ще не наступило. Загальний стан підключення по країні дорівнює 55%», - сказав Зубко.

За його словами, у чотирьох областях України, зокрема Херсонській, Одеській, Луганській і Донецькій, температурний режим ще не підійшов до включення опалення.

«Також хотів би відзначити області, які уже практично на 100% підключили і житловий сектор, і соціальний: Івано-Франківська, Львівська, Волинська, Рівненська, Тернопільська, Хмельницька, Черкаська, Кіровоградська, ну і місто Київ сьогодні почало підключати житловий сектор, це 16%. Вчора були уже підключені всі соціальні об’єкти», - додав міністр.

 

 
Коментарі (2)
Коля Пухов
14 Жовтня 2016 p. 20:06
Вулиці й зупинки перейменували, пам"ятники позносили, але від того якість комунальних послуг не покращилась, а тільки погіршилась. Та у брежнєвські часи за такого холоду вже б давно включили опалення...
Коля Пухов
15 Жовтня 2016 p. 22:32
Причому, за один день, без показухи та багаточисельних помпезних заяв високопосадовців.