ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГБільшість монетизованих субсидій отримають пенсіонери

Більшість монетизованих субсидій отримають пенсіонери

Нікому не потрібно нікуди бігати і оформляти якісь нові документи

70% готівки субсидій дістануться пенсіонерам, заявив в ефірі "5 каналу" віце-прем'єр Павло Розенко. Їм не потрібно подавати під монетизацію додаткові довідки. Вони отримають її або через "Укрпошту" (у відділенні або через листонош), або на картку Ощадбанку. Їх можна отримати в банкоматі.

"Нікому не потрібно нікуди бігати і оформляти якісь нові документи", - запевнив Розенко.

При цьому підтвердив, що терміни монетизації субсидій переносилися. Як заявлялося раніше, вона почнеться з 1 березня.

"Ми не вводимо ніяких додаткових критеріїв і не будемо обмежувати право людей на отримання субсидій. Ніяких рішень уряду щодо скорочення кількості субсідіантов немає", - сказав Розенко.

Головна умова, яка завжди ставили влади - це цільове використання. Наполягали, щоб видані під субсидії гроші йшли тільки на сплату комунальних послуг. Міністр соціальної політики Андрій Рева обіцяв, що уряд обов'язково проаналізує першу монетизацію: всім, хто не заплатить за комунальні послуги, а витратить видані гроші на щось інше, перестануть видавати готівку.

Сукупно готівку субсидії збираються надати 4 млн. Українців приблизно на 6 млрд. Грн (в середньому по 1,5 тис. Грн. На кожного пільговика).

Навчання - це дуже важка праця. А когось вчити ще більший труд, для якого повинна бути спеціальна підготовка. Якщо вам потрібна презентація, то ми допоможемо вам її підготувати. На нашому порталі ви знайдете багато цікавої та дуже важливої інформації щодо проведення занять.

 
Коментарі (0)