ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Більшість об'єктів соцсектора готове до опалювального сезону

Більшість об'єктів соцсектора готове до опалювального сезону

В Україні йде планова підготовка до нового опалювального сезону 2018-2019

В Україні йде планова підготовка до нового опалювального сезону 2018-2019

Практично дві третини об'єктів соціального сектора і теплопостачальних підприємств готові до опалювального сезону. Про це заявив віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко, повідомляє прес-служба відомства.

За словами Зубко, в даний час в Україні триває планова підготовка до нового опалювального сезону 2018-2019 років. При цьому міністр наголосив на важливості забезпечити технічний стан підприємств ТКЕ, соціального і жітловаого секторів. Зокрема, мова йде про дитячі садки, школах і медустановах.

"Ми рухаємося згідно напрацьованого плану підготовки до опалювального сезону. Практично дві третини об'єктів соціального сектора і теплопостачальних підприємств - 67% - вже готові до зими", - заявив він.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що Кабінет міністрів України попросить Верховну раду заборонити відключення теплопостачання під час опалювального сезону. Зокрема, Зубко відзначав, що в минулому році в деяких містах були інциденти з відключенням теплопостачання під час опалювального сезону.

Крім того, повідомлялося, що в липні Кабмін затвердив план заходів з підготовки об'єктів паливно-енергетичного комплексу (ПЕК) до осінньо-зимового періоду 2018/19 року.

 

 
Коментарі (0)