ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїБойовики атакують населені пункти Донбасу

Бойовики атакують населені пункти Донбасу

Села та міста Донецької області продовжують потерпати від обстрілів з боку бойовиків. Терористи руйнують інфраструктуру регіону, використовуючи гранатомети, міномети та крупнокаліберні кулемети.

Вчора терористи «ДНР» відкрили вогонь по низці населених пунктів Донецької області, руйнуючи інфраструктуру регіону. При цьому, так звані ополченці, використовували важке озброєння. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО.

«З мінометів, гранатометів, а також крупнокаліберних кулеметів бандити неодноразово обстріляли Піски, Авдіївку Та Опитне. В районі Новомихайлівки відбулося бойове зіткнення», - йдеться у повідомленні.

Крім цього, банд формування обстріляли Ленінське.

«На Луганському та Маріупольському напрямках ніч пройшла спокійно. Останні обстріли там відбулися вчора близько 19 години», - зазначають у прес-центрі АТО.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, вчора терористи обстріляли Піски, Старогнатівку, Строганівку, Авдіївку, Гранітне, Опитне, Водяне та Мар’їнку, а також Станицю Луганську і Щастя. Відносно спокійно було на Маріупольському напрямку. Тут терористи лише один раз, вночі, обстріляли з стрілецької зброї Широкине.

 
Коментарі (0)