ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїБойовики намагаються зруйнувати інфраструктуру Луганщини

Бойовики намагаються зруйнувати інфраструктуру Луганщини

У Луганській області терористи обстріляли будівлю ДСНС у м. Щастя. Крім цього, терористи пошкодили міст та намагалися завдати інших руйнувань інфраструктурі населених пунктів.

У Луганській області бойовики пошкодили кілька будівель у населених пунктах регіону. Вогонь вівся з гранатометів. Про це повідомили у прес-службі голови Луганської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля.

Зокрема. Снаряди терористів пошкодили будівлю Державної служби з надзвичайних ситуацій у м. Щастя. Внаслідок потрапляння снаряду в будівлі розбитий дах, пошкодженны вікна та двері. Крім цього, так звані ополченці «ЛНР» снарядами пошкодили міст через р. Сіверський Донець.

Також, терористи обстрілювали населені пункти Троїцьке та Кримське. В останньому бойовики вели вогонь в районі протитуберкульозного санаторію.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Верховна Рада прийняла Закон №0014 «Про ратифікацію Фінансової угоди між Україною та Європейським інвестиційним банком (Проект «Надзвичайна кредитна програма для відновлення України»)». Відтак, Фінансова угода з ЄІБ передбачає надання Україні 200 млн євро кредитних коштів. Першочергово планується відновлення інфраструктури та поліпшення умов постачання комунальних послуг.

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
24 Квітня 2015 p. 19:39
Дуже прикро, що наше верховне головнокомандування спочатку майже добровільно здало Крим, потім дало розвинутись і окріпнути повномасштабній війні на сході України, а тепер , думаю, готується до подальшої здачі нових територій та паралельно до втечі за кордон.