ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїБойовики обстріляли житлові будинки на Донбасі із важкого озброєння

Бойовики обстріляли житлові будинки на Донбасі із важкого озброєння

На Донбасі терористи продовжують руйнувати житловий фонд та інфраструктуру регіону. У Луганській області внаслідок обстрілів перебито газопровід, у Донецькій області бандформування обстріляли низку мирних населених пунктів.
Терористи сьогодні вночі знову відкрили вогонь по населених пунктах Донецької та Луганської областей. З важкого озброєння обстріляли житлові будинки та пошкодили інфраструктуру регіону. Про це повідомили у прес-центрі АТО.
 
«Загарбники з гранатометів, зенітних установок, стріляли по Золотому, Кіровому, Ленінському, Красному Пахару. А з 120 мм мінометів вели вогонь по Троїцькому», - йдеться в повідомленні.
 
Крім цього, у Луганські області бойовики обстріляли Станицю Луганську та перебили у газопровід. Також бойові зіткнення та обстріли відбулися також у Щасті та Кримському.
 
«Перебитий позавчорашнім обстрілом водопровід біля с.Артема, що постачає воду в окупований Луганськ, поки не відновлений», - зазначили у прес-службі губернатора Луганської області Геннадія Москаля.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, вчора з мінометів калібрів понад 100 мм, артилерії, гранатометів та стрілецької зброї терористи неодноразово обстрілювали Опитне, Піски, Камянку, Мар’їнку, Красногорівку, Старогнатівку і шахту Бутовку.
 
Коментарі (0)