ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїБойовики посилили обстріли по населених пунктах Донбасу

Бойовики посилили обстріли по населених пунктах Донбасу

На Донбасі терористи посилили обстріли. Окрім позицій військовослужбовців, бойовики відкривають вогонь і по населених пунктах вздовж лінії розмежування із заборонених Мінськими домовленостями мінометів.

Проросійські бойовики сьогодні вночі активізували обстріли по позиціях українських військових на Донбасі по всій лінії розмежування. Про це повідомили у прес-центрі АТО.

Згідно з повідомленням, за добу терористи 55 разів обстріляли позиції сил АТО. Зокрема, на Донецькому напрямку обстріляні з гранатометів і великокаліберних кулеметів військові в Майрську, Новгородському, Луганському, Авдіївці, Мар'їнці, Пісках, Опитному і на шахті Бутівка, а по позиціях сили АТО в районі Кірового та Первомайського застосовані міномети.

Також на Маріупольському напрямку бойовики обстріляли з мінометів калібру 82 і 120 мм українські опорні пункти в районі Гнутового і Ломакіного. По позиціях в Ломакіному були також застосовані зенітна установка і протитанковий ракетний комплекс. Укріплення в Красногорівці противник обстріляв з мінометів калібру 82-мм.

Окрім того, у штабі АТО повідомляють, в населених пунктах Зайцеве та Майорськ терористи розпочали застосовувати тактику «випаленої землі». Вони випустили понад 150 мін із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 та 82 мм.

Подібні дії спостерігаються і поблизу Комінтернового на Маріупольському напрямку та Трьохізбенки на Луганському.

Нагадаємо, КПВВ «Зайцеве» на «кордоні» з Донбасом закрили для в'їзду/виїзду через постійні обстріли проросійських бойовиків. Терміну, на який припинено рух, не повідомляють.

 
Коментарі (0)