ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняБорг тепловиків перед «Нафтогазом» складає близько 29 млрд гривень

Борг тепловиків перед «Нафтогазом» складає близько 29 млрд гривень

Заборгованість контрагентів, які отримують газ від Нафтогазу на пільгових умовах (відповідно до положення про ПСО), склала 47,5 млрд грн (зменшення на 5 162 млн грн, або 9,8% за тиждень)
За тиждень виробники тепла зменшили борг на 2 629 млн грн (9,4%), регіональні газозбутові підприємства – на 2 597 млн грн (12,3%), повідомляє прес-служба компанії.
 
Підприємства ТЕЦ (виробництво електроенергії) збільшили борг на 65 млн грн (1,9%)
 
Станом на 2 січня 2019 р. сумарна прострочена заборгованість підприємств ТКЕ, ТЕЦ перед НАК «Нафтогаз України» складає близько 29 млрд грн. В порівнянні з минулим тижнем заборгованість зменшилась на 2 565 млн грн (8,1%).
 
Заборгованість регіональних газозбутових підприємств складає близько 18,5 млрд грн. В порівнянні з минулим тижнем заборгованість зменшилась на 2 597 млн грн (12,3%). 
 
Заборгованість промислових підприємств за минулий тиждень не змінилась та складає близько 2,8 млрд грн. 
 
Заборгованість КП ВО Київради «Київтеплоенерго» за газ, використаний для виробництва теплової та електричної енергії, за минулий тиждень зменшилась на 220 млн грн (8%). Сумарна заборгованість Київтеплоенерго складає близько 2,5 млрд грн.  
 

Якщо вам потрібно швидко та смачно перекусити,то нічого кращого нема за піцу. Замовити смачну та корисну піцу можно на сайті origami.lviv.ua/product-category/pizza. Смачна та свіжа піца до вашого столу.

 
Коментарі (0)