ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняБорг тепловиків перед Нафтогазом за тиждень скоротився на 77 млн гривень

Борг тепловиків перед Нафтогазом за тиждень скоротився на 77 млн гривень

Сумарна прострочена заборгованість перед НАК «Нафтогаз України» підприємств ТКЕ та ТЕЦ за природний газ, використаний для виробництва теплової енергії, складає близько 36,4 млрд грн, з них за 2020 р. — 6,5 млрд грн.
Станом на 8 вересня 2020 р. сумарна прострочена заборгованість підприємств ТКЕ, ТЕЦ перед НАК «Нафтогаз України» складає близько 43,7 млрд грн. В порівнянні з минулим тижнем заборгованість зменшилась на 109 млн грн (0,2%), про це повідомила пресслужба компанії.
 
Заборгованість контрагентів Компанії в рамках роботи відповідно до положення про ПСО склала 67,3 млрд грн (зменшення на 159 млн грн, або -0,2% за тиждень)
 
Сумарна прострочена заборгованість перед НАК «Нафтогаз України» підприємств ТКЕ та ТЕЦ за природний газ, використаний для виробництва теплової енергії, складає близько 36,4 млрд грн, з них за 2020 р. — 6,5 млрд грн. За минулий тиждень заборгованість зменшилась на 77 млн грн (0,2%).
 
Заборгованість регіональних газозбутових підприємств складає близько 23,7 млрд грн. В порівнянні з минулим тижнем заборгованість зменшилась на 6 млн грн.
 
Заборгованість промислових підприємств за минулий тиждень зменшилась на 2 млн грн (0,1%) та складає близько 3,6 млрд грн.
 

Заборгованість КП ВО Київради «Київтеплоенерго» за газ, використаний для виробництва теплової та електричної енергії, за минулий тиждень зменшилась на 10 млн грн (0,3%). Сумарна заборгованість Київтеплоенерго складає близько 2,9 млрд грн. 

 
Коментарі (0)