ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГБорг вінничан за опалення та гарячу воду вже більше 27 млн грн.

Борг вінничан за опалення та гарячу воду вже більше 27 млн грн.

Станом на кінець лютого заборгованість населення Вінниці за споживання централізованого опалення та гарячого водопостачання складає 27 млн 645 тис. грн.
Станом на кінець лютого заборгованість населення Вінниці за споживання централізованого опалення та гарячого водопостачання складає 27 млн 645 тис. грн., повідомиляє прес-служба КП ВМР “Вінницяміськтеплоенерго”.
 
“Повністю розрахувалося за спожиті послуги лише трохи більше 75% вінничан. Дехто із мешканців багатоквартирних будинків, які встановили в своїх помешканнях індивідуальне опалення, не хочуть платити за опалення місць загального користування, в тому числі під’їзди. Але вони — співвласники усіх допоміжних приміщень будинку та його технічного обладнання. А тому зобов’язані брати участь у загальних витратах, пов’язаних з утриманням будинку та прибудинкової території відповідно до своєї частки у майні будинку. Відключення від мереж централізованого опалення не є підставою для звільнення від такої участі”, — розповідає прес-служба КП ВМР “Вінницяміськтеплоенерго”.

Прес-служба повідомляє, що не варто ігнорувати платіжки за місця загального користування. Бо, хоч і здається, що сума невелика — з часом може накопичитись чимала заборгованість. 

 
Коментарі (0)