ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Бориспільським експресом» користуються лише 4% пасажирів

«Бориспільським експресом» користуються лише 4% пасажирів

Швидкісним експресом, який курсує між Києвом і Міжнародним аеропортом "Бориспіль", з початку його експлуатації в 2018 році по лютий 2019 скористалося понад 100 тис осіб

Швидкісним експресом, який курсує між Києвом і Міжнародним аеропортом "Бориспіль", з початку його експлуатації в 2018 році по лютий 2019 скористалося понад 100 тис осіб. Про це свідчить інформація, отримана ІА "Українські Новини" на запит до Міністерства інфраструктури України.

У той же час, за аналогічний період часу, згідно з даними Мінінфраструктури, пасажиропотік в аеропорту "Бориспіль" склав 2,422 млн пасажирів. Виходячи з аналізу статистичних даних, послугами спеціалізованої дорожньої гілки і курсують по ній поїздами за звітний період скористалися лише близько 4% авіапасажирів і супроводжуючих їх осіб.

Як повідомлялося раніше, 30 листопада публічне акціонерне товариство "Укрзалізниця" відкрила залізничне сполучення по маршруту "Київ - Міжнародний аеропорт Бориспіль".

Швидкісний експрес з Києва в аеропорт "Бориспіль" зламався на наступний день після його запуску - 1 грудня. Пасажири, у яких рейси були заплановані на певний час, були змушені очікувати інший потяг і бігли по заметах з валізами. В офіційному Facebook "Укрзалізниці" прокоментували інцидент, пояснивши його "негодою".

 

 
Коментарі (0)