ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГБоржники розраховуються за тепло автомобілями

Боржники розраховуються за тепло автомобілями

Як стало відомо «Україні Комунальній», ДП «Криворізька теплоцентраль» минулого тижня стягнула більше 10 тис. грн заборгованості зі споживачів, які своєчасно не розрахувались за теплову енергію.

Так, Жовтневим районним судом Кривого Рогу видано судовий наказ № 2н-6324/09 про стягнення з боржника на користь Криворізької ТЦ заборгованості за гаряче водопостачання та опалення у сумі 2,99 тис грн. Підприємство, у свою чергу, звернулося з вищевказаним рішенням для примусового виконання до Жовтневого відділу державної виконавчої служби Криворізького МУЮ. У цьому відомстві перебуває зведене виконавче провадження про стягнення з боржника заборгованості на загальну суму близько 7 тис. грн. Боржник в наданий законом строк в добровільному порядку рішення суду не виконав.

Вжитими заходами державним виконавцем було виявлене рухоме майно, а саме автомобіль RENO MEGAN, який належить боржнику. Була винесена постанова про розшук та арешт автомобіля, яка була направлена відповідним правоохоронним органам. На даний час автомобіль затримано та вилучено. Він знаходиться на відповідальному зберіганні.

Криворожская ТЦ

Аналогічна ситуація сталася з боржником за теплову енергію, який мешкає в іншому районі Кривого Рогу. Через невиконання боржником у добровільному порядку своїх обов’язків зі сплати заборгованості перед ДП «Криворізька теплоцентраль», представниками підприємства згідно судового наказу № 411/10041 було подано заяву до про примусове стягнення заборгованості у розмірі 7,7 тис грн, в результаті чого було арештовано автомобіль боржника SKODA OKTAVIA TOUR.  

Криворожская ТЦ

 
Коментарі (0)