ГоловнаНовини ЖКГАльтернативна енергетикаБританці побудують в Україні гібридну електростанцію

Британці побудують в Україні гібридну електростанцію

«Тачстоун Кепітал Груп», компанія з Сполученого Королівства Великобританії здійснить в Україні унікальний проект офшорної комбінованої електростанції високого класу потужності

«Тачстоун Кепітал Груп», компанія з Сполученого Королівства Великобританії здійснить в Україні унікальний проект офшорної комбінованої електростанції високого класу потужності.

Як Strou.net повідомили в прес-службі Кабміну, британські фахівці реалізують на Україні проект вітро-сонячної комбінованої електростанції. Узгодженням проекту займаються представники Міністерства енергетики. Нова електростанція стане першою гібридною ВЕС-СЕС гігаватного класу потужності не тільки в нашій країні, але і в найближчих сусідніх країнах.

Друге гідність об'єкта енергетики - власні балансують потужності, що дозволяють забезпечити безперервне виробництво енергії. При монтажі обладнання більше третини комплектуючих частин будуть виготовлені на українських підприємствах.

«Тачстоун Груп» - компанія-оператор на ринку управління проектами в сфері відновлюваної енергетики. Компанія використовує для будівництва кошти інвесторів Китайських і інших міжнародних фінансових систем. Раніше компанія запустила гібридну ГЕС на сонячних панелях в Португалії.

 

 
Коментарі (0)