ГоловнаНовини ЖКГАльтернативна енергетикаБританія виділила $12,6 млн грантів для української зеленої енергетики

Британія виділила $12,6 млн грантів для української зеленої енергетики

Наразі вже подано 160 заявок, зокрема 53 з України Уряд Великої Британії виділив 10 мільйонів фунтів стерлінгів (близько $12,67 млн) для фінансування кращих інноваційних проєктів

 

Наразі вже подано 160 заявок, зокрема 53 з України Уряд Великої Британії виділив 10 мільйонів фунтів стерлінгів (близько $12,67 млн) для фінансування кращих інноваційних проєктів для української "зеленої" енергетики. Грантовий конкурс Innovate Ukraine Competition одночасно спрямовний на повоєнну відбудову України та розвиток інновацій у зеленій енергетиці, передає Європейська правда. 

В повідомленні підкреслили, що гранти будуть спрямовані на підтримку бізнесу у розробці високоінноваційних технологій сталого розвитку для енергетики та бізнес-моделей, які сприятимуть відновленню української енергосистеми. На сайті ініціативи зазначається, що конкурс відкритий для учасників як з Великої Британії, так і з інших країн. Окрім того, потенційні учасники можуть взяти участь у вебінарах та дистанційних зустрічах, щоб обговорити можливості, які пропонує конкурс. 

Для цього необхідно зареєструватися на вебресурсі. Наразі вже подано 160 заявок, з яких 101 – з Великої Британії та 53 – з України. Заявки на участь можна подавати до 8 вересня 2023 року.

 

 

 
Коментарі (0)