ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГВиди і характеристики кутових диванів

Види і характеристики кутових диванів

Якісні та стильні м'які меблі створюють комфорт і домашній затишок, тому при покупці дивана рекомендується ознайомитися з усіма тонкощами

Якісні та стильні м'які меблі створюють комфорт і домашній затишок, тому при покупці дивана рекомендується ознайомитися з усіма тонкощами. На кутові дивани ціни цілком доступні, а меблі представлені ​​у великій різноманітності, як моделей, так і форм і забарвлень. Такий функціональний і практичний виріб заповнить кутовий простір, раціонально використовуючи площу приміщення, а при розкладці можна отримати повноцінне і зручне спальне місце для відпочинку або сну.

Основні види кутових диванів

 

Сучасні виробники пропонують наступні популярні види кутових диванів, а саме:

• класичні Г-образні;

• оригінальні С-образні;

• практичні і місткі П-подібні.

Г-образні моделі користуються великою популярністю серед покупців, вони можуть бути мобільними (трансформери) і статичними (блоки надійно з'єднані між собою). Для просторих приміщень підійдуть П-подібні моделі, за допомогою яких можна ефектно розділити кімнату в квартирі-студії на кілька функціональних зон.

Для приміщень нестандартної форми і розмірів можна підібрати стильні та елегантні С-образні моделі, тобто у вигляді півкола. Вони характеризуються стильним дизайном, оригінальністю форми і надійністю. Крім форми рекомендується звертати увагу на каркас (ДСП, дерево, метал або комбінування матеріалів), наповнювач (пружинні блоки, пінополіуретан, синтепон, поролон, латекс, холлофайбер, ватник і ін.) та оббивку.

Головні особливості та переваги кутових диванів

Вибрати й купити кутовий диван в Тернополі можна на сайті компанії https://www.lisma.com.ua/product-category/kutovi-divani/ де представлена ​​велика різноманітність моделей на будь-який смак і матеріальні можливості. До основних переваг кутових диванів відноситься стильний дизайн, комфорт і затишок, зручне застосування, простий механізм трансформації, міцність і надійність конструкції, довговічність і практичність.

За допомогою таких функціональних м'яких меблів можна не тільки розділити простір на окремі зони, а й отримати повноцінне спальне місце, що особливо актуально для малогабаритних квартир. Ці зручні та місткі м'які меблі, на яких можна розмістити більше гостей, ніж на прямому класичному дивані.

Багато виробників доповнюють конструкцію місткими ящиками або полицями для зберігання білизни, спального приладдя та інших побутових предметів. Завдяки наявності мобільних модульних секцій можна легко і швидко змінювати розташування частин дивана в будь-який час.

Залежно від габаритних розмірів кутового дивана при розкладці можна отримати одно-, двох- або навіть тримісне спальне місце. Підбираючи розміри, слід звертати увагу на глибину сидіння, ширину і довжину. Найпростішими, надійними і популярними механізмами трансформації є єврокнижка, акордеон, дельфін, викочування, пума і розкладачка. Для оббивки часто використовується флок, бавовна, велюр, жаккард, гобелен, екошкіра і натуральна шкіра.

 
Коментарі (0)