ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаБудинки Севастополя лишилися без тепла

Будинки Севастополя лишилися без тепла

У Севастополі припинили подачу тепла в житлові будинки. Раніше підприємство «Севтеплоенерго» заявляло про початок цілодобових протопок.

У Севастополі припинено теплопостачання до житлових будинків. Про це повідомив так званий директор департаменту міського господарства окупаційного уряду Севастополя Олег Казурин, передає ТАСС.

Остаточне рішення про цілодобове опалення багатоквартирних будинків у Севастополі буде прийнято ввечері на комісії з надзвичайних ситуацій. 

«Аналіз погодних умов показує, що 11 грудня ми переходимо через 0 градусів. Наше завдання при середньодобовій температурі нижче 8 градусів подати тепло у багатоквартирні будинки. Ми третю добу з 0 до 6 ранку тепло подаємо», - сказав він.

За його словами, зараз місто обслуговує 114 котелень та 10 котелень міністерства оборони.

«На двох котельнях проходять профілактичні роботи, інші працюють, у тому числі 14 котелень, які обслуговують соціальні об'єкти, цілодобово. Аварійних ситуацій на котельнях немає, багато аварій на мережах. Аварійні бригади працюють цілодобово», - додав Казурин.

Примітно, зараз температура повітря у Севастополі становить близько 10 градусів вище нуля.

Нагадаємо, відновленню подачі електрики на територію окупованого Криму перешкоджають активісти енергоблокади. Більшість українців їх підтримують і вважають, що відновлювати подачу електроенергії не можна, доки Крим - окупована територія.

 
Коментарі (0)