ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2024-2025Будинки Запоріжжя залишились без опалення

Будинки Запоріжжя залишились без опалення

Частині Запоріжжя сьогодні відключили централізоване опалення. У міськраді пояснюють, що припинення подачі теплоносія зумовлено проведенням робіт із заміни кількох ділянок трубопроводів теплопостачання.

У Запоріжжі сьогодні припинено централізоване опалення у будинках на деяких вулицях. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Запорізької міської ради.

Причинами припинення подачі тепла до помешкань запоріжців є проведення ремонтних робіт по заміні ділянки труби трубопроводу теплопостачання.

Відтак, опалення відсутнє у Заводському районі за адресами вул. Республіканська, 72, 74, вул. Союзна, 69, вул. Радіаторна, 32.

Поміж тим, через проведення ремонтних робіт по заміні ділянки трубопроводу теплопостачання довжиною 4 метри тимчасово відключено подачу теплопостачання споживачам по вул. 40 років Радянської України, 59, 61 в Орджонікідзевському районі.

Опалення планують відновити після 17:00.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Міненерго заявляє про надлишок електроенергії в Україні. У відомстві наголошують, що це зумовлено зниженням споживання електрики. Окрім того, фіксується також значний нічний провал споживання електрики.

 
Коментарі (0)