ГоловнаНовини ЖКГУтилізація ТПВБудівництво полігону для сміття у Кривому Розі вийшло на новий етап

Будівництво полігону для сміття у Кривому Розі вийшло на новий етап

Розроблено проект будівництва полігону для складування твердих побутових відходів у Кривому Розі. Проектно-кошторисна документація чекає на затвердження.

Триває підготовча робота до будівництва в Кривому Розі полігону для складування твердих побутових відходів для Дзержинського та Довгинцівського районів (ІІІ черга). Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Мінрегіону.

За словами начальника управління капітального будівництва виконкому Криворізької міської ради Олександра Осадчого, на сьогодні ПрАТ «Інститут Дніпрокомунпроект» розробив проект будівництва об’єкта. Проектно-кошторисну документацію передано на розгляд в ДП «Укрдержбудекспертиза» у Дніпропетровській області.

«Орієнтовна вартість будівництва – 10,5 млн грн. Орієнтовний термін початку будівництва – 2015 рік. За розрахунками фахівців, обсяги твердих побутових відходів для захоронення складатимуть близько 7,5 млн куб. м» - наголошує посадовець.

Нагадаємо, в Україні в 503 населених пунктах впроваджується роздільне збирання побутових відходів. У 15 населених пунктах працюють 21 сміттєсортувальна лінія, проводиться робота зі встановлення сміттєсортувальних ліній у 23 населених пунктах.

 
Коментарі (0)