ГоловнаНовини ЖКГБуковинські діти отримуватимуть якісні медпослуги, незалежно від місця проживання

Буковинські діти отримуватимуть якісні медпослуги, незалежно від місця проживання

Буковинські діти отримуватимуть якісні медичні послуги незалежно від того, де вони мешкають. Про це повідомив голова Чернівецької облдержадміністрації Михайло Папієв під час зустрічі з членами президії Чернівецької облпрофради та представниками професійних спілок бюджетної сфери області, інформує пр

Буковинські діти отримуватимуть якісні медичні послуги незалежно від того, де вони мешкають.
Про це повідомив голова Чернівецької облдержадміністрації Михайло Папієв під час зустрічі з членами президії Чернівецької облпрофради та представниками професійних спілок бюджетної сфери області, інформує прес-служба Чернівецької ОДА.
Мова йшла, зокрема, про формування в регіоні єдиного медичного простору і поліпшення якості надання послуг в сфері охорони здоров’я мешканців Буковини.
«Крайова влада взяла під патронат медичну галузь, - підкреслив Михайло Папієв. – Минулого року, скажімо, ми профінансували 15 млн. грн. на добудову Чернівецької дитячої клінічної лікарні по вул. Буковинській, цього року буде виділено ще 10 млн. грн. Заклади охорони здоров’я повинні надавати якісні медичні послуги, і в області модернізація галузі здійснюватиметься згідно з вимогами створення єдиного медичного простору». За словами керівника крайової виконавчої влади, буковинці, і, насамперед, діти, незалежно від того, де вони мешкають – в гірській Путильщині, у наддністрянських селах, у Герцаївському районі чи Чернівцях матимуть однаковий доступ до сучасної медицини і отримуватимуть якісні медичні послуги.

 
Коментарі (0)