ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаЦентр Донецька може залишитися без світла

Центр Донецька може залишитися без світла

Через відновлювальні роботи, які енергетики проводять на живильних підстанціях, сьогодні без світла можуть залишитися мешканці центральної частини Донецька. Відключення плануються короткочасними.

У центральній частині Донецька сьогодні можливі короткочасні відключення електроенергії. Про це повідомляє прес-служба Донецької міської ради.

«Сьогодні, 4 жовтня енергетики будуть вести відновлювальні роботи на живильної підстанції «Гілка» у зв'язку з чим можливі короткочасні відключення електроенергії в центральній частині міста», - йдеться в повідомленні.

При цьому наголошується, що станом на 9.30 обстановка в Донецьку стабільно напружена. Віддалені звуки одиночних пострілів з важких знарядь чути в Кіровському, Київському та Куйбишевському районах.

Нагадаємо, в результаті вчорашнього обстрілу Київського району по вулиці Стратонавтів зруйновані житлові будинки№№31, 49, 51, 60, 61, 110, 114, 131, а також повністю знищені 7 гаражів біля будинку №143. Крім того, постраждав житловий будинок №16 по вулиці Айвазовського.

 
Коментарі (0)