ГоловнаНовини ЖКГТранспортЦентр Харкова перериють та перекриють

Центр Харкова перериють та перекриють

На центральній площі Харкова розпочинається маштабна реконструкція. У зв’язку із чим, тривалий час на деяких вулицях очікуються обмеження руху транспорту.

Перший етап реконструкції пл. Рози Люксембург розпочнеться з наступного тижня. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

За словами директора Департаменту транспорту Сергія Дульфан, , рух транспорту по пров. Вірменському буде частково перекрито з 27 серпня, оскільки КП «Харківські теплові мережі» почне перекладати трубопровід.

«Буде закрита половина проїжджої частини, щоб можна було демонтувати трамвайні колії, а також вивчити стан мереж різних підприємств. Теплові мережі мінятимуть комунікації однозначно, а необхідність санації інших мереж буде вивчена. Всі балансоутримувачі зацікавлені в тому, щоб поміняти свої мережі в разі потреби, щоб після реконструкції там не було поривів і необхідності перекладати труби. При цьому схеми перекриття руху ми намагаємося впроваджувати поетапно, намагаючись забезпечити проїзд транспорту навіть в умовах проведення робіт. Планується, що до 2 вересня ці роботи повинні бути закінчені», - зазначив Сергій Дульфан.

Зокрема, після 2 вересня набере чинності нова схема дорожнього руху, згідно з якою буде повністю закрито рух на перетині пл. Конституції та пров. Вірменського.

Далі планується на цьому перехресті будівництво трамвайної колії, при цьому дорожники постараються забезпечити проїзд транспорту однією смугою руху у пров. Вірменському.

Як повідомляла «Україна Комунальна»
, на харківських вулицях з’явилися сучасні світлофори, які будуть самі регулювати свою роботу. Подібних світлофорних об’єктів досі не було у місті.

 
Коментарі (0)