ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЦентр Києва звільняють від МАФів

Центр Києва звільняють від МАФів

У столиці продовжують «війну» за благоустрій. Комунальники взялися прибирати кіоски та кава-машини, встановлені в зоні метрополітену. В цей раз «під прицілом» опинилися торгові точки біля станції метро «Золоті ворота».

Комунальники прибрали кіоски та кав'ярні «на колесах», які були розташовані перед виходом з метро «Золоті Ворота» в Києві. Так, працівники КП «Благоустрий» обіцяють прибрати навіть літній майданчик одного з найближчих ресторанів. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Шевченківської райдержадміністрації.

 
«До початку нового робочого дня вдалося прибрати близько 15 торгових павільйонів - 6 кава-машин, 2 МАФи, 2 автомобіля-гриль, 4 торгові намети з напоями і один з овочами», - йдеться в повідомленні.
 
До речі, на фасаді будинку біля виходу з метро була встановлена камера відеоспостереження і спеціальні обмежувальні стовпчики, які не дозволять автомобілям, з яких ведеться незаконна торгівля, проїхати до зони метрополітену.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», Київська прокуратура з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері зобов'язала Департамент міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА знести МАФи на території арки Дружби народів.
 
Коментарі (0)