ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГЦентральний автовокзал Києва продали на аукціоні

Центральний автовокзал Києва продали на аукціоні

Фонд державного майна України продав на аукціоні центральний автовокзал Києва і п'ять столичних автостанцій, які входять до складу підприємства "Київпассервіс"

Фонд державного майна України продав на аукціоні центральний автовокзал Києва і п'ять столичних автостанцій, які входять до складу підприємства "Київпассервіс". Про це повідомляється на сайті Фонду держмайна.

Відзначається, що аукціон з продажу "Київпассервісу" відбувся 4 березня, в ньому взяли участь 3 учасники, а ціна продажу підприємства зросла майже на 18%.

Об'єкт буде переданий новому власнику за 230 млн 897 тис. 987 грн.

"Ми дуже сподіваємося, що приватний інвестор зможе реконструювати вокзали, надати їм" нове життя ", - зазначив голова ФДМ Дмитро Сенниченко.

Новини по темі: Держгеонадра планують передати на приватизацію кілька підприємств, - Опімах

Взяти участь в попередньому аукціоні з продажу "Київпассервісу" (серпень 2019 року) не було жодного охочого.

"На цей раз новий підхід в розкритті інформації про підприємство і сотні сторінок опублікованих документів дозволили зацікавити інвесторів", - заявили в ФДМ.

Нагадаємо, ще в листопаді минулого року президент Володимир Зеленський доручив розпочати підготовку до масштабної приватизації.

В кінці грудня 2019 року прем'єр-міністр Олексій Гончарук повідомляв, що уряд передав на приватизацію 530 державних підприємств загальною вартістю понад 12 млрд грн.

 

 
Коментарі (0)