ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024"Центренерго" вирішило проблему з постачанням вугілля на цей опалювальний сезон

"Центренерго" вирішило проблему з постачанням вугілля на цей опалювальний сезон

У Центренерго заявили, що на склади підприємств, вперше за кілька років, вантажиться вітчизняне вугілля з усіх державних шахт і прибувають вагони з вугіллям із Польщі

 

У Центренерго заявили, що на склади підприємств, вперше за кілька років, вантажиться вітчизняне вугілля з усіх державних шахт і прибувають вагони з вугіллям із Польщі. Про це повідомляє прес-служба "Центренерго".

“Такої масштабної співпраці та підтримки вітчизняних шахтарів не було з 2019 року. А імпортне паливо на територію України востаннє заїжджало ще у березні 2022 року. З того часу партнерство з іноземними постачальниками було втрачено. Втім, зараз можемо впевнено говорити: стягнуто достатній ресурс для проходження ОЗП”, — кажуть у компанії.

"Вугілля з Польщі надходитиме на постійній основі, законтрактованих обсягів вистачить і для об'єктів "Центренерго", і для підстрахування, у разі потреби, внутрішнього ринку", - заявив гендиректор компанії Андрій Чуркін.

При цьому в “Центренерго” не повідомили, про які саме обсяги вугілля йдеться.

 

 

 
Коментарі (0)