ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетика"Центренерго" заявила, що вже розрахувалася з ДТЕК за 60 тисяч тонн вугілля

"Центренерго" заявила, що вже розрахувалася з ДТЕК за 60 тисяч тонн вугілля

Державна компанія "Центренерго" заявила, що вже розрахувалася з ДПЕК за 60 тисяч тонн вугілля, що мають прийти до України на судні класу Panamax 19 листопада.
Державна компанія "Центренерго" заявила, що вже розрахувалася з ДТЕК за 60 тисяч тонн вугілля, що мають прийти до України на судні класу Panamax 19 листопада.
 
Про це повідомила пресслужба компанії.
 
"Умовою поставки є 100% передоплата. "Центренерго використав кошти, отримані від "Укренерго" за роботу на балансуючому ринку", - повідомили в "Центренерго".
 
При цьому у компанії не уточнили суму угоди.
 
Нагадаємо, президент Володимир Зеленський повідомив, що в Україну прямують 7 суден із вугіллям, якого вистачить, щоб закрити всі потреби енергетики до кінця 2021 року.
 
Пізніше стало відомо, що дані суду зафрахтувала компанія ДТЕК Ріната Ахметова.
 
У ДТЕК повідомили, що суди прибудуть до України у листопаді 2021-го – січні 2022 року, а загальний обсяг постачання становитиме 470 тисяч тонн.
 

Усі суднові партії прибудуть до України протягом листопада 2021-го – січня 2022 року. Перші дві у листопаді, 4 – у грудні та 1 – у січні 2022 року. Найближча партія з 60 тисяч тонн палива, законтрактована ДТЕК, призначена для потреб державної генеруючої компанії "Центренерго" 

 
Коментарі (0)