ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024"Центренерго" заявляє про повне забезпечення своїх ТЕС вугіллям

"Центренерго" заявляє про повне забезпечення своїх ТЕС вугіллям

На склади підприємств ПАТ "Центренерго" активно вантажиться українське вугілля з усіх державних шахт та прибувають вагони з вугіллям із Польщі
На склади підприємств ПАТ "Центренерго" активно вантажиться українське вугілля з усіх державних шахт та прибувають вагони з вугіллям із Польщі, про це повідомила пресслужба ПАТ "Центренерго", пише "Україна Комунальна".
 
"На склади підприємств уперше за кілька років активно вантажиться вітчизняне вугілля з усіх державних шахт і прибувають вагони з вугіллям із Польщі... наразі можемо впевнено говорити: стягнуто достатній ресурс для проходження ОЗП", - говориться в повідомлені.
 
Як зазначили в ПАТ, такої масштабної співпраці та підтримки вітчизняних шахтарів компанія не відчувала з 2019 року. При цьому імпортне паливо на територію України востаннє надходило ще в березні 2022 року. З того часу партнерства з іноземними постачальниками не було.
 
Але, для проходження опалювального сезону свого вугілля наразі недостатньо, тож з моменту його приходу до керівництва "Центренерго" компанія одразу почала пошук постачальників імпортного палива для забезпечення додаткових обсягів і стійких запасів палива на складах ТЕС.
 

"Вугілля з Польщі надходитиме на постійній основі, законтрактованих обсягів вистачить і для об'єктів "Центренерго", і для підстраховки, у разі необхідності, внутрішнього ринку", - сказав Чуркін. 

 
Коментарі (0)