ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняЧастина Донбасу «відрізана» від енергопостачання

Частина Донбасу «відрізана» від енергопостачання

Донбас продовжує переживати проблеми з електрикою, водопостачанням та газопостачанням. Зокрема, без енергоресурсів залишається Попасна, Станиця Луганська, Авдіївка.

На території Донецької та Луганської областей рятувальники та комунальні служби продовжують відновлювати тепло-, водо- та газопостачання. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі уряду.

Так, у Луганській області без газопостачання залишається 8 населених пунктів. Аварійно-ремонтні бригади частково відновлюють газопостачання у місті Попасна, селах Нижнє, Тошківка, смт Станиця Луганська.
 
Вже відновлено газопостачання в 383 будинках приватного сектора та 48 квартирах у місті Попасна та селищі Дружба. Вчора також відновлено газопостачання 47 абонентам приватного сектора м. Попасна по вулицям: Заводська, Магістральна, Парусовка, пр. Кубанський.
 
Також проводяться роботи щодо часткового відновлення електропостачання у селах Валуйське, Ольховський масив, Ольхова, Макарова, Малинове та у місті Попасна. 
 
Електропостачання повністю відсутнє у селах Кримське, Вільховський масив, Болотенне, Нова Тошківка, Малинівське.
 
У той же час без водопостачання залишаються 4 населених пункти - Нова Тошківка, Кримське, Стахановець, Попасна.
 
У Донецькій області без газо-, електро- та водопостачання частково залишаються відключеними населені пункти Мар’їнського, Волноваського, Артемівського районів та міста Авдіївка.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», Вуглегірській ТЕС у Донецькій області планують дати кілька сотень вагонів вугілля. Адже запасів «чорного золота» на складах підприємства не залишилось.
 
Коментарі (0)