ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаЧастину Івано-Франківська і передмістя залишили без світла

Частину Івано-Франківська і передмістя залишили без світла

В будинках на деяких вулицях Івано-Франківська та передмістя відключили світло через проведення ремонтних та планових робіт на міських електролініях. Крім цього, у місті частково припинено водопостачання.

В Івано-Франківську та приміських населених пунктах сьогодні тимчасово відключили електропостачання. Це спричинено ремонтними роботами на лініях електропередач. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Івано-Франківської міської ради.

Світла немає за адресами:

вул.: Ленкавського, Вороного; частково вул. Гетьмана Мазепи, О.Довженка; вул. Новгородська, П.Орлика; ж/б вул. Василя Симоненка, 18; с. Микитинці вул.: Борців, Дорошенка, Сірка.

Крім цього, в Івано-Франківську також відсутнє і централізоване водопостачання за адресами:

вул.: Привокзальна, 24, Толстого, 2, 3, 5, Грюнвальдська, 1, 5, 4а, 19, 19а, 21, 21а, 23, 23в, Вовчинецька, 2, 34, Купчинського, 14 та н/с Толстого, 5 (Комунальні служби проводять ліквідацію витоку на водопроводі);

 ж/б вул .М. Матейка, 33, 44 (Комунальники повіряють лічильники води).

Відновити електропостачання та подачу води планують впродовж дня.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, сьогодні у низці харківських будинків у деяких районах припинили водопостачання. Містян заспокоюють – незручності тимчасові, а подачу води планують відновити до кінця дня.

 
Коментарі (0)