ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГНа трьох вулицях Херсона зникло електропостачання

На трьох вулицях Херсона зникло електропостачання

У Херсоні на вулицях Кримська, Українська, Суботи зникло електропостачання. Це обумовлено пошкодженням кабелю на ТП № 9.

У Херсоні у будинках по вулицях Кримська, Українська, Суботи зникло електропостачання. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Херсонської міської ради. 

«Пошкодження кабелю на ТП № 9 спричинило відключення від електропостачання будинків розміщених у межах вулиць Кримська, Українська, Суботи», – йдеться в повідомленні.
 
Ремонтні роботи проводять бригади підприємства «Херсонські міські електричні мережі». 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», голова Меджлісу кримських татар, депутат Верховної Ради Рефат Чубаров заявив у ході засідання координаційної ради у Генічеській райдержадміністрації Херсонської області, що не виключає, що слідом за продуктовою блокадою Криму, того що кримські татари будуть добиватися припинення поставок електроенергії на півострів. 
 
За його словами, на недавніх переговорах із президентом України Петром Порошенком, піднімав питання, що разом з блокадою Криму, буде поставлено питання про припинення постачання електроенергії на півострів.
 
Коментарі (0)