ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Через борги тепловиків перед Нафтогазом, Одеса може залишитись зимою без опалення

Через борги тепловиків перед Нафтогазом, Одеса може залишитись зимою без опалення

Заборгованість одеських виробників тепла ставить під загрозу теплопостачання міста наступної зими
Невиконання АТ «Одеська ТЕЦ» та КП «Теплопостачання міста Одеси» вимог Положення про покладення спеціальних обов’язків у частині розрахунків за газ ставить під загрозу теплопостачання міста в наступному опалювальному сезоні, про це повідомила прес-служба НАК "Нафтогаз Україна".
 
Загальна заборгованість АТ «Одеська ТЕЦ» та КП «Теплопостачання міста Одеси» сягнула майже 1,7 млрд грн. Зокрема, заборгованість Одеської ТЕЦ перед НАК «Нафтогаз України» складає 840,9 млн грн, наданий в компанію графік погашення заборгованості ТЕЦ виконує лише на 74%. Для того, щоб мати можливість надалі купувати газ у Нафтогазу, Одеська ТЕЦ має сплатити не менше, ніж 161,0 млн грн.
 

"КП «Теплопостачання міста Одеси» заборгувало Нафтогазу 836,0 млн грн. Для досягнення мінімального рівня розрахунків, передбаченого Положенням про ПСО, підприємству необхідно сплатити не менше, ніж 222,4 млн грн", - говориться в повідомлені компанії. 

 
Коментарі (0)