ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаЧерез дефект на Запорізькій АЕС відключили від мережі другий блок

Через дефект на Запорізькій АЕС відключили від мережі другий блок

Запорізька АЕС відключила другий блок від мережі для усунення дефекту на трубопроводі автономного контуру головного циркуляційного насоса
Запорізька АЕС 23 вересня о 02:59 відключила другий блок від мережі для усунення дефекту на трубопроводі автономного контуру головного циркуляційного насоса, повідомляє прес-служба НАЕК «Енергоатом»
 
За її даними, 23 вересня 2018 у 2:59 енергоблок №2 Запорізької АЕС відключено від енергомережі для усунення дефекту на трубопроводі автономного контуру головного циркуляційного насоса №3. Запланований час підключення енергоблоку до мережі - 28 сентября 2018.
 
"В даний момент на Запорізькій АЕС в роботі знаходяться 3 енергоблоки. Сумарна потужність генераторів становить 2730 МВт. Зауважень до роботи основного устаткування діючих енергоблоків та персоналу немає", - йдеться в повідомленні прес-служби.
 

Радіаційний фон в районі розташування Запорізької АЕС і в санітарно-захисній зоні (територія навколо АЕС радіусом 2,5 км) - 8-12 мікрорентген на годину, що відповідає природному радіаційному фону. 

 
Коментарі (0)