ГоловнаНовини ЖКГЧерез три дні Керч питиме небезпечну воду і зливатиме каналізацію в море

Через три дні Керч питиме небезпечну воду і зливатиме каналізацію в море

У Керчі склалася критична ситуація на «Виробничому підприємстві водопровідно-каналізаційного господарства» – банківський рахунок водоканалу заарештований за борги, що накопичилися. Підприємство заборгувало 11,75 млн грн, з яких них 10,68 млн, - борг перед «Крименерго».Як вважає директор Керченського

У Керчі склалася критична ситуація на «Виробничому підприємстві водопровідно-каналізаційного господарства» – банківський рахунок водоканалу заарештований за борги, що накопичилися. Підприємство заборгувало 11,75 млн грн, з яких них 10,68 млн, - борг перед «Крименерго».

Як вважає директор Керченського водоканалу Володимир Ступніков, причиною утворення заборгованості перед енергетиками стала різниця між тарифами, що діють, і фактичними витратами на послуги з водопостачання і водовідведення.

Заарештовані рахунки паралізували роботу водоканалу – підприємство не може придбати хімічні реагенти і ГСМ – їх залишилося не більше ніж на 3 дні. Порушуються також права працівників водоканалу на оплату праці.

З метою розв'язання проблем, що виникли на підприємстві, директор водоканалу надіслав телеграму Президенту України Віктору Януковичу. У ній, частковості, йдеться про те, що «у випадку аварії на складі хлору, без водяної завіси хлорна хмара пошириться на територію міста».

Крім того, «зупинка каналізаційних очисних споруд призведе до скидання неочищених фекальних стоків на прилеглу територію і в акваторію Азовського і Чорного Морів», -йдеться у телеграмі на адресу глави держави.

Джерело: УНН

 
Коментарі (0)