ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоЧерез відсутність депутатів у сесійному залі був провалений законопроект про зміни меж населених пунктів

Через відсутність депутатів у сесійному залі був провалений законопроект про зміни меж населених пунктів

Законопроект про зміни меж населених пунктів був провалений через відсутність депутатів у сесійній залі, заявив віце-прем’єр-міністр — міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко
 
Законопроект про зміни меж населених пунктів був провалений через відсутність депутатів у сесійній залі. Про таке в ефірі “5 каналу” заявив віце-прем’єр-міністр — міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.
 
«Комітет ВР з місцевого самоврядування підтримує усі реформи, є близько 12 законів, які терміново потрібно приймати. Той закон, який був провалений, стосувався зміни меж населених пунктів, зміни меж громад, він пройшов у першому читанні, він пройшов комітет і я би визначив, що це не по змісту, не по суті, і не по аргументам він був провалений, а просто через відсутність депутатського корпусу в парламенті», – сказав Генадій Зубко.

Нагадаємо, що раніше Віце-прем’єр-міністр — міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко назвав головні завдання децентралізації на наступний рік, що полягають у розбудові інфраструктури громад, запровадженні стратегічного планування розвитку об’єднаних територіальних громад, підвищенні якості надання послуг, а також реформуванні сектору ЖКГ. 

 
Коментарі (0)