ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняЧерез загрозу санкцій страхові компанії відмовляються страхувати Північний потік-2

Через загрозу санкцій страхові компанії відмовляються страхувати Північний потік-2

Найбільша в ФРН на ринку перестрахування і друга за обсягом первинних страхових угод дочірня компанія страхової групи Munich Re відмовилася страхувати Північний потік-2
Найбільша в ФРН на ринку перестрахування і друга за обсягом первинних страхових угод дочірня компанія страхової групи Munich Re відмовилася страхувати Північний потік-2 через загрозу санкцій, про це повідомляє Reuters.
 
"Дочірня компанія німецького Munich Re більше не буде страхувати газопровід "Північний потік-2" з Росії в Європу на тлі побоювань санкцій з боку уряду США", - йдеться в повідомленні.
 
Раніше від страхувань будівництва відмовилася швейцарська Zurich Insurance Group.
 
У вересні працювати з Північним потоком -2 відмовилася міжнародна група клубів взаємного страхування судновласників (International Group of P & I Clubs, або IG P ​​& I). Асоціація, яка об'єднує 13 клубів міжнародного морського страхування, заявила, що жоден з її членів не надаватиме страхове покриття судам, які беруть участь в будівництві.
 

У січні також стало відомо, що від участі в Nord Stream 2 відмовилася норвезька сертифікаційна і класифікаційна компанія Det Norske Veritas (DNV GL). Через 10 днів з проекту вийшла данська інжинірингова корпорація Ramboll. 

 
Коментарі (0)