ГоловнаНовини ЖКГТранспортЧеркасам подарували нові тролейбуси

Черкасам подарували нові тролейбуси

До кінця листопада Черкаси отримають 15 нових тролейбусів

Перша партія нових тролейбусів від ПАТ «Азот»  надійде до Черкас уже 17 жовтня, повідомила президент «Азоту» Валентина Жуковська.

Для придбання тролейбусів ПАТ «Азот» уклало угоду з білоруським підприємством-виробником «Белкоммунмаш». Зараз транспортні засоби проходять процедуру розмитнення. Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Черкаської міської ради.

Директор КП «Черкасиелектротранс» Петро Кучер вважає великим позитивом таке суттєве оновлення рухомого складу тролейбусного парку. Адже значна частина тролейбусів уже відпрацювали свій термін і більше часу перебуває у ремонтах, аніж на лініях.

Востаннє таку крупну партію нових тролейбусів місто отримувало ще до початку 90-х років. Тепер місто отримало можливість розпочати поступове оновлення тролейбусного парку. Перший тролейбус підприємство подарувало Черкасам на день міста, і він уже вийшов на маршрут.

Надалі ПАТ «Азот» передасть тролейбуси у власність громади Черкас. А після прийняття відповідного рішення Черкаської міської ради, тролейбуси будуть передані комунальному підприємству «Черкасиелектротранс». 

 
Коментарі (0)