ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2024-2025Черкащанам увімкнуть опалення через кілька днів

Черкащанам увімкнуть опалення через кілька днів

Опалення в житлових будинках Черкас буде увімкнено з четверга. А от об’єкти соціальної інфраструктури вже з теплом.

Опалювальний сезон у будинках черкащан розпочнеться з 15 жовтня. Про це «Україна Комунальній» повідомили у прес-службі Черкаської міської ради.

Зазначається, в лікарні, школи та дитячі садочки тепло почало надходити з 9 жовтня.

За інформацією,  до початку опалювального сезону аби безперебійно подавати тепло в домівки містян, комунальники привели до ладу котельні й відремонтували мережі.

Так, у рамках підготовки до зими були здійснені ремонти 608 покрівель (це 119 % від запланованого), 555 опалювальних систем, 229 систем гарячого водопостачання, 404 системи холодного водопостачання та каналізації, а ще – виконано промивання внутрішньобудинкових систем опалення в 141 будинку.
 
Для стабільного проходження опалювального сезону капітально відремонтовано чотири котельні та замінено 2,12 км теплових мереж у двохтрубному обчисленні із застосуванням попередньо ізольованих труб. Ще в 36 котельнях, 82 центральних теплових пунктах та на 161,356 км теплових мереж здійснили поточний ремонт.

Нагадаємо, обласні центри один за одним починають вмикати опалення у житлових будинках. Зокрема, це пов’язано з зниження температури повітря.

 
Коментарі (0)