ГоловнаНовини ЖКГЖитлоЧеркаські ліфти щорік ідуть на пенсію

Черкаські ліфти щорік ідуть на пенсію

У Черкасах з кожним роком все актуальнішою стає проблема заміни ліфтового господарства. Цьогоріч було замінено майже 250 ліфтів, не менше замін планується і в наступному році.

Цьогоріч  у черкаських багатоповерхівках відремонтовано 247 ліфтів. Зокрема, на території Придніпровської служби утримання будинків відремонтовано – 92 ліфти, на території Соснівської служби утримання будинків – 134 ліфти та на території СУБ «Митниці» - 21 ліфт. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Черкаської міської ради.
 
Усі роботи з оновлення обладнання та ліфтових механізмів були профінансовані  у повному обсязі з міського бюджету. Загалом на плановий капітальний ремонт ліфтів  у цьому році  витрачено більше 5,2 мільйонів гривень.

За словами першого заступника директора департаменту - начальника управління  житлово-комунального господарства департаменту ЖКК Черкаської міської ради Алли Грохольської, проблема зношеності ліфтів у Черкасах з кожним роком буде зростати, адже термін експлуатації левової частини ліфтового господарства у місті наближається до граничного допустимого терміну. А отже такі ліфти мають бути зупинені.

Окрім того, зауважимо, в наступному році у черкаських будинках планується заміна 263 ліфтів.

 
Коментарі (0)