ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняЧеркаські села зв'язують газопроводами

Черкаські села зв'язують газопроводами

На міжселещний газопровід до сіл Черкащини передбачено кошти в сумі 6 млн грн.

Газифікація смт Бабанка та сіл Танське, Косенівка, Доброводи є одним із першочергових питань соціального розвитку Уманського району Черкаської області, – повідомляють у прес-службі Черкаської ОДА.

Нинішнього року за рахунок субвенції з Державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій відповідно додатку №7 до Закону України «Про Державний бюджет України на 2012 рік» передбачено кошти у сумі 6 млн грн на будівництво об’єкта: «Міжселищний газопровід до сіл Бабанка, Косенівка, Танське, Доброводи Уманського району». Крім того, на співфінансування будівництва газопроводу з районного бюджету обласному бюджету виділено субвенцію у сумі 315,8 тис. грн.

Розпорядником коштів та замовником будівництва є Головне управління капітального будівництва облдержадміністрації. Ним проведено тендер на виконання будівельних робіт та визначено підрядну організацію, яка вестиме  роботи з будівництва, - ПП «Сфера Пласт» м. Черкаси.

Відзначимо, підрядною організацією вже розпочато будівництво міжселищного газопроводу та прокладено 2 км підвідних газових мереж. Загалом,  проектна протяжність газопроводу становитиме 27 км.

 
Коментарі (0)